Afbeelding

Eerste online ontmoeting Open Coffee Drechtsteden

Algemeen 132 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Open Coffee Drechtsteden organiseert op donderdag 7 mei van 09.00 tot 10.30 uur de eerste online netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden.

“Elkaar ontmoeten. Dat is wat we als bestuur van de Open Coffee Drechtsteden het meeste missen in de lockdown”, laten de organisatoren weten Achter de schermen is er daarom samen met de vaste sponsors van de OCD hard gewerkt. Achter de beeldschermen, om precies te zijn. Want zolang Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht nog in lockdown is, gaan de deelnemers elkaar elke eerste donderdag van de maand online ontmoeten. Sponsors Rim Epskamp van Gamailen.nl en Matthijs van Dijk van Signland.nl zorgen voor veilig inbellen via Zoom.

“Deze eerste online editie gaan we vooral naar elkaar luisteren. Hoe gaat het met je? Waar zit je mee? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waar kan ik je mee helpen? We hebben al ontdekt hoe het fijn het is weer met elkaar te spreken. Daarna kwamen weer volop tips, plannen en ideeën over de mogelijkheden en uitdagingen van deze tijd.”

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden op de website www.opencoffeedrechtsteden.nl. Op 7 mei 2020 vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur wordt de Zoom-verbinding opengesteld en hopen Stephan, Peter, Angela en Corine iedereen te ontmoeten. Deelname is zonder kosten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden