Logo hetkontakt.nl/klaroen

Eerste online ontmoeting Open Coffee Drechtsteden

  •   11 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Open Coffee Drechtsteden organiseert op donderdag 7 mei van 09.00 tot 10.30 uur de eerste online netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden.

“Elkaar ontmoeten. Dat is wat we als bestuur van de Open Coffee Drechtsteden het meeste missen in de lockdown”, laten de organisatoren weten Achter de schermen is er daarom samen met de vaste sponsors van de OCD hard gewerkt. Achter de beeldschermen, om precies te zijn. Want zolang Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht nog in lockdown is, gaan de deelnemers elkaar elke eerste donderdag van de maand online ontmoeten. Sponsors Rim Epskamp van Gamailen.nl en Matthijs van Dijk van Signland.nl zorgen voor veilig inbellen via Zoom.

“Deze eerste online editie gaan we vooral naar elkaar luisteren. Hoe gaat het met je? Waar zit je mee? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waar kan ik je mee helpen? We hebben al ontdekt hoe het fijn het is weer met elkaar te spreken. Daarna kwamen weer volop tips, plannen en ideeën over de mogelijkheden en uitdagingen van deze tijd.”

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden op de website www.opencoffeedrechtsteden.nl. Op 7 mei 2020 vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur wordt de Zoom-verbinding opengesteld en hopen Stephan, Peter, Angela en Corine iedereen te ontmoeten. Deelname is zonder kosten.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }