Logo hetkontakt.nl/klaroen

Vijf boetes en aanhouding na nachtelijke geluidsoverlast in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf boetes uitgedeeld en een meisje van 17 aangehouden na geluidsoverlast en overtredingen van de noodverordening.


In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 omstreeks 01.10 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast op de Haagbeukhof in Papendrecht. Volgens de melder zouden er meerdere personen binnen zitten.

Eenmaal ter plaatse hoorden agenten inderdaad meerdere stemmen uit de woning komen. Na aanbellen deed de hoofdbewoner open. Er bleek al snel sprake van overtreding van de noodverordening. In de woning werden nog vijf personen in de leeftijd van 16 tot en met 26 jaar aangetroffen. Zij zaten te dicht op elkaar en waren met een te grote groep binnenshuis aan het 'chillen' (roken, drinken, enzovoorts). Daaropvolgend diende, uitgezonderd de hoofdbewoner, een ieder de woning te verlaten.

Vijf personen, waaronder de hoofdbewoner, kregen een proces-verbaal. Voor de zesde persoon, een jongedame van 17 uit Sliedrecht, bleek het inmiddels al de derde keer dat ze de noodverordening overtrad. Op 26 en 31 maart was zij eerder van een bon voorzien in Sliedrecht. Nu werd ze aangehouden vanwege overtreding van artikel 443 van het Wetboek van Strafrecht en overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

De politie waarschuwt nogmaals: 'Voor een ieder geldt nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis. Ontvang je toch bezoek, beperk het dan tot maximaal drie mensen en houd onderling altijd 1,5 meter afstand. Breng anderen en jezelf niet in gevaar.'

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier