Afbeelding

Koninklijke Beweegbingo voor jong en oud

Algemeen 94 keer gelezen

MOLENLANDEN • Vanwege de coronamaatregelen gaat Koningsdag dit jaar niet door. Toch hebben de beweegcoaches van GIGA Molenlanden iets leuks bedacht om deze Koningsweek in beweging te komen: De Beweegbingo.

De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Het gaat bij deze bingo niet alleen om het krijgen van een volle bingokaart, maar juist om de beweegopdrachten met veel plezier en goed te volbrengen.

De Beweegbingo kan thuis gespeeld worden. Bekijk de spelregels en uitleg op www.gigamolenlanden.nl. Het is ook mogelijk om met de Beweegbingo mee te doen tijdens de Ben Bizzie Live Koningsspelen. De beweegcoaches sluiten namelijk op vrijdag 24 april om 13:00 uur de Koningsweek af met de Beweegbingo. Via een link op de website van www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen.

GIGA Molenlanden deelt meer beweegtips- en oefeningen op de website www.gigamolenlanden.nl en Facebook @GIGAMolenlanden. Op YouTube staan ook beweegvideo's. Wie meer wil bewegen, maar niet weet hoe, kan contact opnemen met één van de beweegcoaches via info@gigamolenlanden.nl of 06-22810286.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 9 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden