Afbeelding
Foto: Politie

Man in Papendrecht op heterdaad betrapt bij diefstal snorfiets

112 102 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een 25-jarige man uit Poortugaal is in de nacht van zondag 19 op maandag 20 april op heterdaad aangehouden in Papendrecht voor de diefstal van een snorfiets.

Omstreeks 03.00 uur reden agenten over de Burgemeester Keijzerweg te Papendrecht. Op de kruising met de Kennedylaan zagen zij een man oversteken met een snorfiets aan zijn hand die met het achterwiel op een inklapbare plateauwagen stond. Ook zagen zij dat er om het achterwiel nog een kettingslot zat. Dit wekte al snel het vermoeden dat er hier sprake was van een diefstal.

Toen de agenten dichterbij kwamen om poolshoogte te nemen en de man de politie zag, 'bevroor' hij. Aan de hand van deze schrikreactie wisten de politieagenten helemaal dat ze goed beet hadden.

Bij de verdachte, een 25-jarige man uit Poortugaal, werd tijdens de controle onder andere een schroevendraaier en het contactslot van de snorfiets aangetroffen. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

De eigenaar van de snorfiets, die nog lag te slapen, is op de hoogte gebracht van de diefstal en de aanhouding. Hier was de eigenaar ontzettend blij mee. Er werd direct aangifte gedaan en de gestolen snorfiets is direct teruggegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden