Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

SVHW verstuurt geen belastingaanslagen in april

  •   135 keer gelezen

REGIO • De SVHW, de gemeenschappelijke regeling op het gebied van lokale belastingen van waterschap Hollandse Delta en 13 gemeenten, neemt opnieuw maatregelen om inwoners en bedrijven meer ruimte te geven om de lokale belastingen te betalen, nu de inkomsten van velen vanwege de corona uitbraak onder druk staan.

Behalve dat ondernemers en ZZP-ers om uitstel van betaling kunnen vragen tot uiterlijk 31 augustus 2020, verstuurt SVHW in de maand april geen verdere belastingaanslagen en geen aanmaningen of dwangbevelen aan inwoners en bedrijven.

Afhankelijk van hoe lang de maatregelen rondom het coronavirus duren, bekijkt SVHW maandelijks wat er gedaan kan worden om de financiële lasten voor de korte termijn kan beperken.

SVHW is een gemeenschappelijke regeling op het gebied van lokale belastingen van waterschap Hollandse Delta en 13 gemeenten (Alblasserdam, Albrandswaard, Altena, Barendrecht, Brielle, Goeree-Overflakkee, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Krimpenerwaard, Lansingerland, Nieuwkoop en Westvoorne). SVHW is een zelfstandige overheidsorganisatie die de WOZ-waarden vaststelt en de lokale belastingen heft en int.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }