Logo hetkontakt.nl/klaroen

RTV Papendrecht 'draait' 24 uurs radio-marathon

  •   60 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een presentatieteam van Papendrecht FM is momenteel in 'training' om op zaterdag 25 april vanaf  's middags 12.00 uur aan de start te verschijnen voor de aftrap van een te 'draaien' radiomarathon.

Het noodgedwongen schrappen van de Marathon van Rotterdam wil natuurlijk niet zeggen dat deze Griekse klassieker dit jaar niet op een alternatieve manier kan plaatsvinden, zo redeneert RTV Papendrecht.

In een aangepaste uitvoering komt Papendrecht FM met de radiomarathon 'op Verzoek', waarbij de lokale en regionale luisteraar op een 'sportieve' manier zal worden getrakteerd op zijn of haar favoriete muziek welke gedurende de 'Marathon' kan worden aangevraagd en ten gehore zal worden gebracht.

Afhankelijk van de conditie van het presentatieteam kan men rechtstreeks getuige zijn en muzikaal deelnemen aan dit voor Papendrecht unieke radio evenement waarbij we een denkbeeldig 'hand in hand' gevoel hopen te kunnen oproepen.

Iedereen kan van zich laten horen en stemmen op zaterdagmiddag 25 april vanaf 12.00 uur af op Papendrecht FM om samen met ons 'De Marathon' te 'draaien'  

De totale draaitijd zal, afhankelijk van de conditie van het team en de getoonde support, komen te liggen tussen de 12 en 24 uur. Het streven is om de volle 24 uur live uit te zenden en de marathon op zondag 26 april om 12.00 met succes te kunnen afsluiten. 

Gedurende de radiomarathon kunnen telefonisch en via sociale media verzoekjes worden ingediend.

Papendrecht FM is te beluisteren op de 105.0 MHz in de ether, 105.9 MHz op de kabel en wereldwijd via onze RTV Papendrecht app.

Daarnaast is RTV te volgen op sociale media, via onze website www.rtvpapendrecht.nl, via Facebook RTV Papendrecht en via Twitter RTV Papendrecht.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }