Afbeelding

RTV Papendrecht 'draait' 24 uurs radio-marathon

Algemeen 208 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een presentatieteam van Papendrecht FM is momenteel in 'training' om op zaterdag 25 april vanaf  's middags 12.00 uur aan de start te verschijnen voor de aftrap van een te 'draaien' radiomarathon.

Het noodgedwongen schrappen van de Marathon van Rotterdam wil natuurlijk niet zeggen dat deze Griekse klassieker dit jaar niet op een alternatieve manier kan plaatsvinden, zo redeneert RTV Papendrecht.

In een aangepaste uitvoering komt Papendrecht FM met de radiomarathon 'op Verzoek', waarbij de lokale en regionale luisteraar op een 'sportieve' manier zal worden getrakteerd op zijn of haar favoriete muziek welke gedurende de 'Marathon' kan worden aangevraagd en ten gehore zal worden gebracht.

Afhankelijk van de conditie van het presentatieteam kan men rechtstreeks getuige zijn en muzikaal deelnemen aan dit voor Papendrecht unieke radio evenement waarbij we een denkbeeldig 'hand in hand' gevoel hopen te kunnen oproepen.

Iedereen kan van zich laten horen en stemmen op zaterdagmiddag 25 april vanaf 12.00 uur af op Papendrecht FM om samen met ons 'De Marathon' te 'draaien'  

De totale draaitijd zal, afhankelijk van de conditie van het team en de getoonde support, komen te liggen tussen de 12 en 24 uur. Het streven is om de volle 24 uur live uit te zenden en de marathon op zondag 26 april om 12.00 met succes te kunnen afsluiten. 

Gedurende de radiomarathon kunnen telefonisch en via sociale media verzoekjes worden ingediend.

Papendrecht FM is te beluisteren op de 105.0 MHz in de ether, 105.9 MHz op de kabel en wereldwijd via onze RTV Papendrecht app.

Daarnaast is RTV te volgen op sociale media, via onze website www.rtvpapendrecht.nl, via Facebook RTV Papendrecht en via Twitter RTV Papendrecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 21 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden