Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De uitzendstudio van Landvast.
• De uitzendstudio van Landvast.

Thuis@Landvast biedt activiteiten in april

  •   196 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Sociaal cultureel centrum Landvast heeft Thuis@Landvast opgezet.

"Met Thuis@Landvast willen we in deze gekke tijden toch contact met u houden en hopelijk een beetje plezier in de woonkamer brengen", redeneert Landvast.

Muziek
Afgelopen zaterdag 4 april verzorgden de mannen van Back to Vinyl een set van twee uur, uitgezonden via een livestream. In plaats van dansen in de Salon werden de liefhebbers van de hits van Golden Earring, Jackson Browne, UB40, Queen en Abba gevraagd  om de bank en eettafel aan de kant te schuiven en thuis mee te dansen. Via de applicatie Zoom was er contact met de kijkers, wat het alsnog een interactieve avond maakte. Met 317 individuele bezoekers een mooie start van een muzikale maand.

Aankomende zaterdag 11 april neemt DJ Sander van H. het stokje over en geeft Landvast een strandfeest. Van 21.00 tot 23.00 uur is deze stream te bekijken en te beluisteren via Facebook. Ook wanneer iemand geen lid is van Facebook kan men hier toch naar kijken. De pagina van Landvast is openbaar.

Virtuele speurtocht
Nog nooit verder geweest dan onze bioscoopzaal, dan is dit weekend uw kans om alle geheime kamers van Landvast te ontdekken. Uiteraard gewoon vanuit de huiskamer of tuin. Speciaal voor de kinderen (maar ouders mogen ook mee doen) is er op Eerste en Tweede Paasdag een virtuele speurtocht uitgezet. Door het hele gebouw, die u met uw telefoon in 360 graden kunt bekijken, zijn paaseieren verstopt. Als je alle paaseieren hebt gevonden en het juiste antwoord vindt op de prijsvraag, maak je kans op leuke prijzen. Vanaf Eerste Paasdag is de speurtocht te vinden op de speciale Thuis@landvast website www.landvast.online/paasei.

Paasbingo voor het hele gezin
Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, verzorgt Landvast nog een activiteit voor het hele gezin. Pennen klaar, bingokaarten klaar, winnen maar. Een heuse Paasbingo op afstand, die van 19.00 tot 21.00 uur gehouden wordt. Via een live verbinding vanuit de Salonzaal zullen de bingo ballen gaan rollen. Iedereen in het gezin mag meedoen. Opgeven kan via www.landvast.online/bingo. Na aanmelding krijgt men een e-mail met alle benodigde instructies en uiteraard de bingo kaarten.

Rest van de maand
Ook de rest van de maand zal Landvast nog enkele online activiteiten gaan houden. Houd hiervoor de website en social media kanalen van in de gaten. Wie zelf een leuk idee heeft voor een activiteit op afstand, kan contact opnemen via marketing@landvast.nl.

Opname en livestream
De techniek waar we de livestream verbindingen mee mogelijk hebben gemaakt zijn door Plaisier Audiovisueel  beschikbaar gesteld. Bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar mogelijkheden van een opname of stream mogelijkheid zijn welkom. Neem dan hiervoor contact op met Plaisier Audiovisueel via info@plaisierav.nl of tel. 078-8907475.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }