Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Burgemeester Paans tijdens zijn toespraak.
• Burgemeester Paans tijdens zijn toespraak.

Burgemeester Paans: 'Hart onder de riem voor getroffen ondernemers'

  •   55 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Met een videoboodschap heeft burgemeester Jaap Paans van de gemeente Alblasserdam een hart onder de riem gestoken van de ondernemers in Alblasserdam die getroffen worden door de corona-maatregelen.

"Koop bij de ondernemers van Alblasserdam, houd de lijntjes kort naar hen. Nu zijn sommige zaken misschien gesloten, maar straks is het belangrijk dat we ze allemaal steunen", aldus burgemeester Paans in zijn toespraak, die hij deed naast de bar van Landvast. In een van de zalen in Landvast vond op woensdagavond 1 april een geïmproviseerde gemeenteraadsvergadering plaats, waarbij slechts één raadslid aanwezig was die namens de rest van de raad sprak en stemde. Na die vergadering werd zijn toespraak opgenomen.

"Samen moeten we nog even de schouders eronder zetten", vervolgde burgemeester Jaap Paans. "Gelukkig zien we een lichte afvlakking in de cijfers, maar er zijn nog steeds mensen die naar het ziekenhuis moeten en op de IC terecht komen. Daarom roep ik iedereen op om wijs te zijn. Blijf zoveel mogelijk thuis, houd afstand, was je handen en heb zo min mogelijk contacten."

Burgemeester Paans had een speciale waarschuwing voor jongeren die zich niet houden aan de regels van het afstand houden. "We waarschuwen jullie geregeld, maar dat houdt een keer op. Het is dan zonde dat die boete van 400 euro naar het Justitieel Incassobureau gaat, terwijl je het straks hier aan de bar of bij andere horeca had kunnen besteden."

Hieronder staat de videoboodschap van burgemeester Paans.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }