Afbeelding

PKC wint ruim van DVO

Sport 99 keer gelezen

PAPENDRECHT • De korfballers van PKC/SWKGroep hebben zaterdag met ruime cijfers gewonnen van DVO/Accountor: het werd 38-28 in de thuiswedstrijd in de Oostpolder.

Zita Schröder begon weer in de basis bij PKC en Daphne Roelofs kreeg een basisplaats vanwege de geblesseerde Maaike Steenbergen. Richard Kunst opende de score voor PKC, waarna Chris van Haren iets terug deed voor DVO. Ook Randy Oosting begon scherp. Kunst en Oosting waren samen goed voor de eerste zeven doelpunten van de thuisploeg.

Er werd al snel een gat geslagen dat onoverbrugbaar bleek voor DVO, mede doordat Gertjan Meerkerk aan banden werd gelegd. Hij kwam vier keer tot scoren in de eerste helft, waar PKC over alle schijven gevaarlijk was. Bovendien bleef DVO steken op veel eenschotsaanvallen. Vlak voor rust deed Sanne van der Werff nog een duit in het Papendrechtse zakje, waarmee de ruststand op 23-14 kwam.

In het tweede bedrijf konden de Bennekommers scorend bijblijven, maar het gat dat in de eerste helft geslagen was, kon niet meer worden gedicht. DVO kwam nooit dichterbij dan zeven verschil. Het werd uiteindelijk 38-28.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden