•  vv Nieuw-Lekkerland - Oranje Wit
• vv Nieuw-Lekkerland - Oranje Wit Foto: Peter Verheijen

Nieuw-Lekkerland wint van Oranje Wit

Sport 261 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Een doelpunt van Lennert de Vries was zaterdag 29 februari voldoende voor vv Nieuw-Lekkerland om Oranje Wit te verslaan.

Eerder dit seizoen werd het duel tussen de beide eersteklassers in de 43ste minuut gestaakt omdat vanaf de tribune racistische teksten zouden zijn geuit aan het adres van een speler van Oranje Wit. Het uitspelen van het restant leverde zaterdag geen onvertogen woord op. Goed voetbal was overigens ook niet waarneembaar. De harde wind was daar mede debet aan.

Duel met keeper
Het duel begon met het uitspelen van de resterende twee minuten vóór rust. Kort na de hervatting sloeg Lennert de Vries koeltjes toe in een één-tegen-één situatie met de keeper van Oranje Wit. In het verdere verloop kregen beide teams elk één scoringskans. Namens Nieuw-Lekkerland verzuimde Wim de Jong raak te schieten. 

Vertrouwen
"Het was geen beste wedstrijd", blikte Lekkerland-trainer Maarten van Gastelen terug. "Maar de drie punten vergoeden alles. We staan nu stevig op de derde plaats en kunnen met vertrouwen toeleven naar onze eerstvolgende wedstrijd: thuis tegen Kloetinge."

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen bij de eerste tegel met QR-code voor de icoonsoorten.
Icoonsoorten van Papendrecht ontdekken door (eerst) naar de grond te kijken Nieuws 1 uur geleden
• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden