Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het Raadhuisplein zoals het er in november bij lag.
• Het Raadhuisplein zoals het er in november bij lag. (Foto: Bert Bons)

Werk aan Raadhuisplein start naar verwachting in mei

  •   82 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De opknapbeurt van het Raadhuisplein in Alblasserdam begint naar verwachting in de tweede helft van mei. De planning is om het plein half november gereed te hebben en, samen met het Huis van de Samenleving, feestelijk te openen.

In de eerste week van maart wordt het werk gegund, waarna de gemeente Alblasserdam in april bekend kan maken welke aannemer de opdracht gaat uitvoeren.

Stelconplaten
Het college van B&W vindt het belangrijk om de overlast van de werkzaamheden zo klein mogelijk te houden. Daarom is besloten de Stelconplaten op het plein te laten liggen totdat de aannemer gaat beginnen aan het Raadhuisplein en omgeving. Het plein is op die manier zo lang mogelijk beschikbaar als parkeerplaats.

Parkeren
Als de opknapbeurt van het Raadhuisplein van start gaat, verhuizen de Stelconplaten tijdelijk naar het Wipmolenterrein. Zo blijft er tijdens het werk aan het plein voldoende parkeergelegenheid in het centrum.

De omwonenden van het Wipmolenterrein en de omwonenden en ondernemers rond het Raadhuisplein zijn per brief geïnformeerd.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }