Logo hetkontakt.nl/klaroen
ingezonden mededeling

Geld lenen in 2020

  •   30 keer gelezen

De meeste mensen hebben weleens een lening afgesloten. Ook zullen veel mensen dit weer doen in 2020.

Bij het afsluiten van een lening is het belangrijk om te kijken naar de rentes die worden gehanteerd door de instanties of banken. De rentes veranderen doorgaans elk jaar, het is dus verstandig om dit te vergelijken op het moment dat je ook daadwerkelijk de lening afsluit.

Vergelijken op Rente.nl en Geld.nl
Een lening met de laagste rente vergelijken gaat gemakkelijk op Rente.nl. Deze website is altijd actueel en compleet. Je kunt hier een vergelijking maken van zowel persoonlijke leningen als doorlopende kredieten van bekende partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Aegon of ABN-Amro, dat zijn betrouwbare partijen die al geruime tijd actief zijn in de financiële markt.

Je kunt ook op Geld.nl leningen vergelijken. Deze website gaat wat dieper in op bepaalde persoonlijke gegevens zoals werk of woonsituatie. Na het invullen van de gegevens krijg je een gepast overzicht van leningen die bij jou passen om vervolgens een gratis offerte op te kunnen vragen.

Geld lenen kost geld!
Bij een lening betaal je altijd meer als dat je ontvangt. Zorg er dus voor, dat wanneer je een lening afsluit, dit een weloverwogen keuze is. Doorgaans kun je stellen dat een lening met langere looptijd duurder is dan een lang met een kortere looptijd. De maandelijkse lasten van een kortere looptijd zijn hoger, maar aan het einde van de rit kost het minder.

Het is altijd goedkoper om zelf geld te sparen in plaats van geld te lenen. Heb je besloten om toch een lening af te sluiten? Gebruik dan de eerder genoemde websites voor een geïnformeerde en weloverwogen keuze! Zowel Rente.nl als Geld.nl zijn hier uitermate geschikt voor.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }