Logo hetkontakt.nl/klaroen

Workshop schilderen voor mensen met ADHD of ADD

  •   84 keer gelezen
• Miek met haar eigen geschilderde ADHD papegaai Sjaak.
• Miek met haar eigen geschilderde ADHD papegaai Sjaak.

ALBLASSERDAM • Miek Asselman verzorgt binnenkort in het Atelier Erbij in het Participand in Alblasserdam een unieke workshop schilderen voor mensen met ADHD ADD of een vermoeden daarvan.

"Het is niet altijd even makkelijk om AD(H)D te hebben, maar er zijn wel degelijk hele positieve zaken", vertelt Miek. "Schilderen is een fantastische uitlaatklep. En als de dierenschilder die ik ben, gaan we ons intern ADHD beestje uitzoeken, schilderen en persoonlijk maken. Het is bovendien heel fijn als je anderen met ADHD of ADD ontmoet, de herkenning die dat geeft."

Miek geeft de workshop op zaterdag 7 maart voor 18 tot 100 jaar en op zaterdag 14 maart voor jongeren van 7 tot en met 17 jaar. Deelname kost 18,50 euro, inclusief materiaal, koffie. thee, ranja en gezelligheid. Beide keren is de workshop van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via miekas@hotmail.com.

Op de foto staat Miek met haar eigen geschilderde ADHD papegaai Sjaak. Miek: "Sjaak is soms wat ongeremd, spontaan, tikje aanwezig , enthousiast en creatief.. oh jaa en heeft humor haha."

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }