Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Els Borsje/Facebook

737 handtekeningen voor BMX-baan in Papendrecht

  •   47 keer gelezen

PAPENDRECHT • De elfjarige Stef Borsje heeft 737 medestanders gevonden in zijn wens voor een BMX-baan langs het Wilgenpad in Papendrecht, vlakbij zijn woonhuis.

Vorige week overhandigde hij de lijst met krabbels aan wethouder Arno Janssen van de gemeente Papendrecht. Janssen beloofde serieus te kijken naar het plan.

Stef vindt dat er te weinig te doen is voor kinderen van zijn leeftijd. Een BMX-baan lijkt hem wel wat. Het hoeft geen duizenden euro's te kosten. Voor een paar duizend euro heb je al grond, houtsnippers en een paar hobbels gemaakt.

Wethouder Janssen gaf tijdens de overhandiging van de handtekeningenlijsten aan dat de gemeente aan het Wilgenpad een 'recreatiefunctie' wil realiseren. Hij beloofde binnen enkele maanden met een reactie te komen.

Moeder Els Borsje uit haar tevredenheid met een post op Facebook: "Zijn idee wordt niet zomaar aan de kant geschoven. Dus wie weet dat er binnenkort een cross/bmx baan is!" Ze is trots op haar zoon die in de afgelopen maanden keihard bezig is geweest om de handtekeningen te verzamelen. Ook is ze blij met de gemeente Papendrecht, die Stef serieus heeft genomen en de handtekeningen officieel in ontvangst heeft genomen.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }