Afbeelding
Foto: Els Borsje/Facebook

737 handtekeningen voor BMX-baan in Papendrecht

Algemeen 196 keer gelezen

PAPENDRECHT • De elfjarige Stef Borsje heeft 737 medestanders gevonden in zijn wens voor een BMX-baan langs het Wilgenpad in Papendrecht, vlakbij zijn woonhuis.

Vorige week overhandigde hij de lijst met krabbels aan wethouder Arno Janssen van de gemeente Papendrecht. Janssen beloofde serieus te kijken naar het plan.

Stef vindt dat er te weinig te doen is voor kinderen van zijn leeftijd. Een BMX-baan lijkt hem wel wat. Het hoeft geen duizenden euro's te kosten. Voor een paar duizend euro heb je al grond, houtsnippers en een paar hobbels gemaakt.

Wethouder Janssen gaf tijdens de overhandiging van de handtekeningenlijsten aan dat de gemeente aan het Wilgenpad een 'recreatiefunctie' wil realiseren. Hij beloofde binnen enkele maanden met een reactie te komen.

Moeder Els Borsje uit haar tevredenheid met een post op Facebook: "Zijn idee wordt niet zomaar aan de kant geschoven. Dus wie weet dat er binnenkort een cross/bmx baan is!" Ze is trots op haar zoon die in de afgelopen maanden keihard bezig is geweest om de handtekeningen te verzamelen. Ook is ze blij met de gemeente Papendrecht, die Stef serieus heeft genomen en de handtekeningen officieel in ontvangst heeft genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden