Logo hetkontakt.nl/klaroen

Kampvuuravond voor mannen

  •   67 keer gelezen

RIDDERKERK/REGIO • Zaterdag 7 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) wordt er weer een kampvuur-avond voor mannen gehouden. Deze kampvuuravond is al jaren een begrip in de regio en wordt steeds bezocht door circa 150 tot 200 mannen uit de regio Ridderkerk/Barendrecht/Sliedrecht/Alblasserwaard/Papendrecht/Zwijndrecht.

Het is een ideale plek voor een goed gesp rek met andere mannen, maar vooral ook een goede plek om je buurman, collega, vriend of familielid mee te nemen. Na een paar muzikale nummers door de band zal spreker Wim Hoddenbagh de avond aankleden.

Wim brengt als spreker mensen graag dichtbij Gods hart. Hij spreekt veel in kerken en op conferenties. Zijn boodschap is eerlijk en kwetsbaar en vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus. Hij houdt ervan om de bijbel tot leven te laten komen, met praktische inzichten en voorbeelden die je bij blijven. Zoals altijd staan gezelligheid, goede gesprekken en vriendschap centraal, daar horen natuurlijk ook goede hapjes en drankjes bij. De bijdrage per persoon is tien euro. De avond begint vanaf 20:00 uur. Locatie is de Rijksstraatweg 65 Ridderkerk (Rijsoord) en opgeven kan via: www.jozua-ega.nl/jozuaman. Voor meer informatie of vragen kan je bellen naar David Vogel via 06-43210282.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }