Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Peter Verheijen

ToBe Kinderdag in de voorjaarsvakantie

  •   29 keer gelezen

DORDRECHT • Op donderdag 27 februari is er weer een Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar zijn er workshops theater, dans en kunst & design. 's Middag bezoeken de kinderen de theatervoorstelling 'Een uur' door ToBe Jeugdtheaterschool. Een kaartje voor de hele dag kost € 12,50.

Het wordt een dag vol plezier en ontdekkingen. Dit keer is het thema: Op reis. Alle kinderen volgen drie workshops: theater, dans en kunst & design. Iedereen gaat naar huis met een eigen kunstwerkje. Het verzamelen is tussen 08.30 en 09.00 uur in de ToBe Foyer, op de begane grond van het Energiehuis. Om 09.00 uur start de eerste workshopronde.

Theatervoorstelling
De dag wordt afgesloten met de voorstelling 'Een uur' door getalenteerde jonge spelers van ToBe Jeugdtheaterschool. Een voorstelling door kinderen voor kinderen dus. De elf spelers hebben de voorstelling zelf gemaakt, onder leiding van een professioneel team. Ze werkten aan de hand van de vraag: hoeveel tijd gaat er voorbij in 60 minuten? Na de voorstelling is er een nabespreking met de spelers. Voor ouders die de voorstelling ook willen bezoeken zijn er losse kaartjes te koop van € 5 per stuk. 'Een uur' speelt ook op zaterdag 29 februari om 15.00 uur in het Energiehuis.

Kaartverkoop
Een kaartje voor de ToBe Kinderdag kost € 12,50 per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen). Ook de losse kaarten voor de voorstelling worden online en aan de kassa verkocht.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }