Afbeelding

Klantenprogramma Jumbo Extra's ook bij Jumbowinkels in Papendrecht

Algemeen 1.351 keer gelezen

PAPENDRECHT • Jumbo Extra's, het nieuwe klantenprogramma van Jumbo Supermarkten, is vanaf 18 maart beschikbaar voor iedereen die boodschappen doet bij de Jumbo winkels in Papendrecht.

Met Jumbo Extra's wil Jumbo boodschappen doen nog leuker en makkelijker maken. Via de Jumbo Extra's app of pas sparen klanten punten bij het boodschappen doen en wisselen ze deze in voor de leukste extra's. Daarnaast profiteren ze met de app van extra services, zoals vlotter winkelen en digitaal zegels sparen.

Wie wil deelnemen aan Jumbo Extra's kan via Google Play Store of de App Store de Jumbo Extra's app downloaden. Gebruikers kunnen binnen één minuut hun digitale Jumbo Extra pas activeren. Wie liever niet met een app werkt, kan in de winkel ook gratis een gewone pas ontvangen. Door de app of de pas aan de kassa te scannen, ontvangen klanten automatisch punten voor gekochte spaarproducten. Deze verschillen per deelnemer en zijn afhankelijk van voorkeuren en koopgedrag.

Inwisselacties
Jumbo Extra's heeft veel voordelen. Klanten kunnen bijvoorbeeld gespaarde punten inwisselen voor gratis boodschappen, de hoogste korting krijgen op dagjes uit, extra zegels ontvangen voor spaaracties of profiteren van één van de andere Extra's. De nieuwe inwisselacties zijn steeds terug te vinden in de app, op de website of in een e-mailbericht.

Landelijke introductie
Na een uitvoerige testperiode wordt Jumbo Extra's gedurende 2020 in heel Nederland geïntroduceerd en per 18 maart dus ook in Papendrecht. Later dit jaar komt Jumbo Extra's ook beschikbaar voor online bestellingen via Jumbo.com of de Jumbo app.  

De welkomstverrassingen en meer informatie is te vinden op www.jumbo.com/extras.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden