Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Bert Bons

Styliste tijdens ontmoetingsontbijt in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 3 maart organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een ontmoetingsontbijt in de Bibliotheek Aanzet. Belangstellenden kunnen om 09:00 uur aanschuiven. Het thema voor deze morgen is 'Sfeer- en stijlvol, maar hoe?'


De lente komt er weer aan en bij veel mensen begint het dan te kriebelen om iets te veranderen in huis. Bijvoorbeeld het omtoveren van een saaie ruimte tot een prachtige plek. Tijdens het ontmoetingsontbijt neemt professioneel styliste Gerina van Gelder- van Raaij uit Alblasserdam de aanwezigen mee in de wondere wereld van sfeer en stijl. Het ontbijt is een gezellige en mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te worden en vragen te stellen.

Het belooft een gezellige ochtend te worden die begint om 09.00 uur en tot ongeveer 11.00 uur duurt. Het ontbijt vindt plaats in de Bibliotheek Aanzet en deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk in verband met de inkopen, dit kan via de 078-2021220 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier