Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Bert Bons

Korte en krachtige dansacts op de Westpolder voor KWF

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Ongeveer 55 leerlingen van de sportklas het de dansgroep de Golden Army van het Willem de Zwijger College hebben woensdagmiddag 19 februari een dans opgevoerd in winkelcentrum Westpolder, om daarmee aandacht te vragen voor een Sportchallenge.


Deze Sportchallenge wordt gehouden op dinsdag 7 juli op de Papendrechtse school. De opbrengst van deze challenge, die 24 uur zal duren, is bestemd voor het KWF fonds.

De Sportchallenge begint op dinsdag 7 juli om 19.00 uur en duurt tot de volgende dag, ook 19.00 uur. Er worden in die tijd allerlei activiteiten gehouden op de school, waarvan de opbrengst gaat naar kankerbestrijding.

"We zijn al een paar maanden bezig met de organisatie en ons eerste doel van 5000 euro is nu al bijna verdubbeld! We gaan heel goed!", vertelt André Kraaijveld. Hij is één van de betrokken leerkrachten bij de Sportchallenge.

De dansact nam woensdagmiddag enkele minuten in beslag, waarna de jongeren nog even een rondje deden op het winkelcentrum om aandacht te vragen voor de Sportchallenge en het goede doel.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier