Logo hetkontakt.nl/klaroen

Tweede editie van Lammetjeswiel Festival komt eraan

  •   209 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op vrijdagavond 29 en zaterdag 30 mei wordt de tweede editie van het Lammetjeswiel Festival in Alblasserdam gehouden. De organisatie hoopt er weer net zo'n 'Alblasserdams' feest van te maken als bij de eerste editie.

Met live optredens van professionele rock en pop bands op vrijdag, verschillende dj-acts op zaterdag, gezellige activiteiten en lekker eten, is de opzet van het festival gelijk aan de eerste editie dat wist uit te verkopen.

"Vorig jaar was het behoorlijk spannend hoe het festival zou worden ontvangen", vertelt Bas Besems uit Papendrecht, die samen met Alblasserdammer Dennis Dekker het initiatief nam om het festival te organiseren. "Gelukkig ontdekten we al snel dat Alblasserdam zin had in een feestje! De eerste avond was volledig uitverkocht en ook de zaterdag trok veel bezoekers. Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen over de opzet van het festival en daarom zijn we met nog meer energie aan de voorbereidingen van deze tweede editie begonnen."

Gevarieerd aanbod
De opzet van het meerdaagse festival is vergelijkbaar met vorig jaar. In een grote festivaltent treden op vrijdagavond vanaf 19:00 uur professionele live pop en rock bands op en ook lokale bands krijgen weer een eigen podium. Zij kunnen zich via de website aanmelden zodat er via de social media kanalen van het festival kan worden gestemd op de bands die mogen optreden. Ook de zaterdag heeft dezelfde opzet en het festivalterrein gaat dus 's middags al open voor bezoekers. Op meerdere stages kun je genieten van onder meer Mental Theo, Shermanology, Vato Gonzales, Team TNT, The Boy Next door, Billy the Kit, Diaz en Bruno en vele lokale DJ-acts.

Voor bedrijven
Het festival biedt ook volop mogelijkheden voor de Alblasserdamse ondernemers. Er kunnen verschillende pakketten worden afgenomen voorzien van entreekaarten, consumptiemunten en natuurlijk diverse reclame uitingen. Zo maken zij het festival mede mogelijk en krijgen ze er positieve marketing én een feestje met de collega's voor terug.

Kaartverkoop
De organisatie verwacht een behoorlijke run op de kaarten aangezien er vorig jaar meer dan 1000 kaarten op één dag werden verkocht en het festival uiteindelijk uitverkocht. De kaarten zijn op dinsdag 25 vanaf 10:00 uur 's ochtends te verkrijgen via de website www.lammetjeswielfestival.nl.

Ook in de winkels zijn kaarten verkrijgbaar:
• Landvast, Alblasserdam
• Primera Alblasserdam
• Primera Nieuw-Lekkerland
• Baker & Baker, de Meent in Papendrecht

Een ticket voor vrijdag óf zaterdag kost €25,- (excl. fee) in de voorverkoop.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }