Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Herman de Jong (links) en Daniël de Wind (rechts).
• Herman de Jong (links) en Daniël de Wind (rechts).

Zilver voor barbecuetafel van Daniël de Wind

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Vorige week vond de jaarlijkse regionale 'timmerwedstrijd' voor scholen plaats. Daniël de Wind won met zijn barbecuetafel voor buiten (een combinatie van hout en beton) de tweede prijs.


De wedstrijd werd georganiseerd door Bouwmensen Zuid-Holland Zuid, een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidingsbedrijven.

Leerlingen van scholen uit de gehele regio namen deel aan de wedstrijd waarin ze werden uitgedaagd om in drie dagen een barbecuetafel te maken.

CSG De Lage Waard was ook vertegenwoordigd met twee leerlingen uit de derde klas van het Talent XL vmbo.  Daniël de Wind won met zijn barbecuetafel voor buiten (een combinatie van hout en beton) de tweede prijs.  Een knappe prestatie, want de leerlingen van de andere scholen kwamen uit de vierde klas. Hij ontving bloemen en een certificaat dat hij kan toevoegen aan zijn portfolio.

Ook zijn klasgenoot Herman de Jong kwam dicht in de buurt van de prijzen.  De eerste en derde prijs gingen naar het Actief College (Oud-Beijerland) en De Swaef (Rotterdam).

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier