Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Bussen vanwege werk aan MerwedeLingelijn

  •   51 keer gelezen

REGIO • Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van zaterdagnacht 1 februari vanaf 1:06 uur tot en met maandagochtend 3 februari 5:05 uur worden er vervangende bussen ingezet tussen Dordrecht en Sliedrecht en Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Elk half uur rijden er bussen tussen: 971 Dordrecht en Sliedrecht en vice versa. Deze stopt ook op Sliedrecht Baanhoek. En 972 Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam en vice versa. Deze stopt ook op Hardinxveld Blauwe Zoom. Tussen Dordrecht CS en Dordrecht Stadspolders reist men met stadsBuzz 3 en 5.

De bushaltes in Sliedrecht, Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De bushalte in Dordrecht bevindt zicht aan de achterzijde van het treinstation.

De trein rijdt elk half uur tussen Sliedrecht en Geldermalsen, deze trein stopt echter niet op Hardinxveld Blauwe Zoom.

De werkzaamheden betreffen werkzaamheden omtrent onderhoud door ProRail.

Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Wie hiervan gebruik wil maken, moet minimaal twee uur vooraf met de klantenservice bellen via 0900-7289965. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen.

Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. En houd hierbij extra rekening met de laatste en eerste trein of bus, dit kan significant afwijken van de normale dienstregeling.

Maandag 3 februari vanaf ongeveer 05.05 uur zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }