Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Joey van de Voort voor zijn kledingzaak aan de Eilandstraat.
• Joey van de Voort voor zijn kledingzaak aan de Eilandstraat. (Foto: Bert Bons)

Papendrecht Joey na deelname SBS6-datingprogramma: 'Ik ben een geweldige ervaring rijker'

  •   898 keer gelezen

PAPENDRECHT • Joey van de Voort (26) uit Papendrecht heeft enorm genoten van zijn deelname aan het nieuwe SBS6-programma Lang Leve de Liefde, waarin hij gekoppeld werd aan de 25-jarige Beau.

Het datingprogramma heeft hem niet de liefde van zijn leven gegeven, maar hij heeft wel enorm genoten van zijn deelname. Zijn vrienden hadden hem opgegeven voor het programma. De Papendrechter is nu ongeveer een jaartje vrijgezel en ze vonden dat hij wel weer toe was aan een relatie.

Na een intake werd hij door de redactie van het programma gekoppeld aan de 25-jarige stewardess Beau. Begin januari moest hij samen met haar minimaal 24 uur en maximaal vijf dagen doorbrengen in een fraaie villa. Na die eerste 24 uur kon het stel beslissen om te stoppen of er nog extra dagen aan vast te plakken. Dat deden Joey en Beau, maar op dag drie gaf Beau aan dat ze niet verder wilde gaan.

Niet rouwig
Rouwig was Joey daar niet om. "Het was een leuke meid, maar niet voor een relatie", vat de Papendrechter samen. Hij heeft kledingzaak Carrera aan de Eilandstraat. Daar was de afgelopen dagen wat drukker dan normaal omdat veel vrienden, bekenden en klanten even kwamen bijpraten over Joey's tv-optreden.

Joey: "De eerste dag was wennen met al die camera's die overal ophingen. Vanaf dag twee was ik meer ontspannen en ben ik meer mezelf geweest. We hebben samen veel gelachen en gezellige momenten beleefd. Beau werd door het programma een beetje weggezet als een diva, maar het was een heel spontane en leuke meid."

Cliffhanger
Het nieuwe SBS6-programma is vanaf afgelopen maandag op werkdagen te zien vanaf 19.00 uur. De uitzendingen met Joey hebben geduurd van maandag tot en met donderdag. Woensdag was de cliffhanger met Beau's appje naar haar vriendin dat ze wil stoppen en de vraag van Joey hoe ze verder zullen gaan. In de uitzending van donderdag bleek dat Beau inderdaad naar huis is gegaan.

Na elke uitzending bliepte en zoomde Joey's telefoon voortdurend vanwege de vele appjes en Facebookberichten die bij hem binnen kwamen. "Van de meest wildvreemde mensen kreeg ik vriendschapsverzoeken en reacties op het programma." Hij leest enkele berichten voor, waarin voor hem onbekende vrouwen vragen om een date of hem ongegeneerd de liefde verklaren. "Ik ben niet zo van de social media, maar dit slaat werkelijk alles."

Bucketlist
Joey kan er wel van genieten. "Ik ben een geweldige ervaring rijker! Gaaf dat ik het gedaan heb. Ik kan mijn tv-debuut van mijn bucketlist halen."

Misschien houdt het tv-optreden van Joey bij Lang Leve de Liefde overigens nog niet op. "De redactie vroeg mij of ik nog verder wilde gaan en het nog eens wilde proberen. Daar sta ik wel voor open." Na afloop van de mislukte tv-date heeft Joey een oproep mogen doen voor dames om te reageren wanneer ze een date met hem willen proberen. Grote kans dat de Papendrechter straks nog een keer te zien in het real life-programma om een nieuw liefdesavontuur te wagen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }