Logo hetkontakt.nl/klaroen

RTV Papendrecht komt met 'inspirerend' programma

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Vanaf 2 februari wordt de zondag omgedoopt tot dag van de inspiratie op RTV Papendrecht. In een tijd waarin (winter)depressies, burn-out, verslaving, zingevingsvragen en de zoektocht naar geluk enorm spelen, wil RTV Papendrecht een positief steentje bijdragen met het programma Maatschappij in Praktijk.

Elke week zal een inspirator over een bepaald thema een praktische inspiratie delen, waar de kijker meteen mee aan de slag kan. De eerste afleveringen zullen als thema 'dromen' hebben. Het gaat er dan om wat mensen willen bereiken in dit komende jaar en decennium en hoe dat moet gebeuren. Elke aflevering wordt afgesloten met een inspirerende, positieve videoclip over het thema.

Frequenties
Maatschappij in Praktijk is te bekijken bij RTV Papendrecht. Men kan RTV Papendrecht op televisie ontvangen via kanaal 1455 (KPN en XS4ALL), kanaal 36 of 347 (Vodafone/Ziggo), kanaal 833 (T-Mobile), kanaal 1455 of 3176 (Telfort) of kanaal 3176 (XMS, Edutel, Fiber, Solcon en Stipte). De eerste aflevering van dit programma zal vanaf 2 februari te zien zijn op zondag om 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 en 20:00 uur. Nieuwe afleveringen zullen elke zondag te bekijken zijn op televisie.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }