Afbeelding

RTV Papendrecht komt met 'inspirerend' programma

Algemeen 199 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vanaf 2 februari wordt de zondag omgedoopt tot dag van de inspiratie op RTV Papendrecht. In een tijd waarin (winter)depressies, burn-out, verslaving, zingevingsvragen en de zoektocht naar geluk enorm spelen, wil RTV Papendrecht een positief steentje bijdragen met het programma Maatschappij in Praktijk.

Elke week zal een inspirator over een bepaald thema een praktische inspiratie delen, waar de kijker meteen mee aan de slag kan. De eerste afleveringen zullen als thema 'dromen' hebben. Het gaat er dan om wat mensen willen bereiken in dit komende jaar en decennium en hoe dat moet gebeuren. Elke aflevering wordt afgesloten met een inspirerende, positieve videoclip over het thema.

Frequenties
Maatschappij in Praktijk is te bekijken bij RTV Papendrecht. Men kan RTV Papendrecht op televisie ontvangen via kanaal 1455 (KPN en XS4ALL), kanaal 36 of 347 (Vodafone/Ziggo), kanaal 833 (T-Mobile), kanaal 1455 of 3176 (Telfort) of kanaal 3176 (XMS, Edutel, Fiber, Solcon en Stipte). De eerste aflevering van dit programma zal vanaf 2 februari te zien zijn op zondag om 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 en 20:00 uur. Nieuwe afleveringen zullen elke zondag te bekijken zijn op televisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden