Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Enrico Zondag werd pokerkampioen in Kinderdijk.
• Enrico Zondag werd pokerkampioen in Kinderdijk.

Enrico Zondag is pokerkampioen van Kinderdijk

  •   71 keer gelezen

KINDERDIJK • Enrico Zondag uit Vianen heeft op zondag 19 januari d het Pokerkampioenschap van Kinderdijk gewonnen bij Partycentrum de Klok.

De zaal was met professionele pokertafels omgetoverd tot ware pokerroom. In totaal speelden er 60 pokerliefhebbers uit Kinderdijk en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer zes uur kaarten was het Enrico Zondag uit Vianen die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Kinderdijk mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Margaret Joan Scharff uit Rotterdam. Hij kwalificeert zich samen met Karam Alsalloum (3e) en Romy Heesen (4e)  voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Kinderdijk is hier te vinden

https://www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-kinderdijk.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }