Afbeelding

Gymnastiekvereniging Olympia start weer met peutergym

Sportt 763 keer gelezen

PAPENDRECHT • Gymnastiekvereniging Olympia start in februari weer met peutergym.

De lessen zullen worden verzorgd door Liesbeth van Oord-Zonnevylle. Liesbeth heeft een praktijk voor (kinder)massage, kinderyoga, coaching, mindfulness en is pedagogisch medewerker. Hierdoor is Liesbeth goed in staat de verschillende ontwikkelingsfases en behoeftes van de kinderen in te zien en in staat om een gevarieerde en uitdagende les te maken. Kennis en ervaring uit haar praktijk zullen terugkomen in de lessen peutergym.

Bij Olympia wordt spelenderwijs kennisgemaakt met gymnastiek in lijn met de KNGU, waar GV Olympia bij is aangesloten. Bewegen is voor kinderen om veel redenen essentieel. Voor hun spier- en botontwikkeling, motorische vaardigheden en het aanleren van persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden. Vanaf februari zal Liesbeth op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 lesgeven aan peuters vanaf twee jaar tot vier jaar. Er wordt gestart met een kleine groep van maximaal 15 peuters, ouders/verzorgers blijven erbij. Bij voldoende animo kunnen er ook nog een les gepland worden voor de vrijdagmiddag. Op de website www.olympia-papendrecht.nl staat meer informatie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden