Foto: Stockfoto 123RF

Avond over de toekomst van Papendrecht

  •   45 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Omgevingsvisie voor Papendrecht is bijna klaar. Deze visie wordt op dinsdag 21 januari gepresenteerd in het gemeentehuis.

De Omgevingsvisie voor Papendrecht is een plan dat beschrijft hoe de toekomst van de gemeente er in grote lijnen uit gaat zien: wat zal er veranderen maar ook wat willen we koesteren?

Wie de resultaten wil horen en met de gemeente in gesprek wil gaan, kan op 21 januari van 19.00 tot 21.30 uur naar de bijeenkomst in het gemeentehuis komen.

Het plan is door de gemeente gemaakt in samenwerking met Papendrechters. Meepraten kon op verschillende manieren en momenten. Met name in 2019 is er veel met Papendrechters gesproken over de toekomst van het dorp. Er zijn straat- en diepte-interviews gehouden en de gemeente stond met een tent op de markt op de Dag van de Toekomst. Ook was er een bijeenkomst in het Apollohotel en iedereen kon online meepraten.

Alle mooie ideeën voor de toekomst van Papendrecht zijn gebruikt om de (concept-)Omgevingsvisie te maken. Om er zeker van te zijn dat dit is wat iedereen bedoelde voor de toekomst van Papendrecht, wordt iedereen uitgenodigd om bij de presentatie van 'De Toekomst van Papendrecht' te zijn en in gesprek te gaan over de uitkomsten.

Op www.papendrecht.nl/omgevingsvisie staat alle informatie, inclusief de concept omgevingsvisie.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }