• Roparunteam 238 RTZN Alblasserdam.
• Roparunteam 238 RTZN Alblasserdam.

Feestelijke benefietavond in Alblasserdam voor de Roparun

  •   160 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het team 238 RTZN Alblasserdam organiseert samen met het Wapen van Alblasserdam een feestelijke benefietavond op zaterdag 28 maart. De opbrengst van deze benefietavond komt ten goede van Stichting Roparun.

De feestelijke avond start met een dinerbuffet om 18:30 uur in de grote zaal van het Wapen van Alblasserdam aan de Dam. Er wordt een koud, warm en dessert buffet geserveerd.  Vanaf 22:00 uur gaan de voetjes van de vloer met gezellige 90's en zero freestyle muziek. De muziek voor het Alblasserdamse feestje wordt verzorgd door DJ Lyrix DJ Mr Morgan.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het Wapen van Alblasserdam of door een mail te sturen naar teamalblasserdam@yahoo.com. Een kaartje voor het diner en het feest kost 35 euro per persoon.

Kaartje voor alleen het feest kost 7,50 euro per persoon. De organisatoren melden dat de voorverkoop vlot verloopt.

Naar de finish via Alblasserdam
Van 30 mei tot en met 1 juni lopen, fietsen en rijden de deelnemers van team 238 RTZN Alblasserdam de route van Bremen naar Rotterdam. Op Tweede Pinksterdag 1 juni bereiken zij via Alblasserdam de finish in Rotterdam. "Bijzonder is het om ons in te zetten voor de Roparun, omdat we allemaal wel iemand kennen die helaas met de ziekte te maken heeft", melden de deelnemers van het Alblasserdamse team.

Sponsoring en donaties
Het is niet alleen de estafetteloop die aandacht verdient bij de deelname. Er zijn heel veel zaken die geregeld moeten worden, zoals draaiboeken, routeverkenning, financiën en sponsoring. Deelname kost geld. Denk aan vervoer, overnachtingen en verzorging van de innerlijke mens.

Naast inzamelacties hebben zijn er daarom ook sponsors nodig, zodat er meer geld overblijft voor het goede doel. Er zijn al spontane en mooie samenwerkingen ontstaan, maar het team hoopt op nog meer mensen en bedrijven die achter het goede doel van de Roparun willen staan. Contact opnemen hierover kan via het bovenstaande e-mailadres of door direct te doneren via onderstaande website: www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/238.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }