Foto: Bert Bons

Pubquiz in Landvast in Alblasserdam

  •   57 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Pubquiz liefhebbers kunnen zich opgeven voor de eerste Kantlijn Pubquiz, die op vrijdag 7 februari gehouden wordt in Cultureel Centrum Landvast.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar van 5 jaar de Kantlijn in Alblasserdam en Kinderdijk en 1 jaar de Kantlijn in Nieuw-Lekkerland en Streefkerk organiseert de Kantlijn in samenwerking met Landvast en Pubquizshop.nl een spetterende Pubquiz.

De presentatie ligt in handen van Perry Stinis, een ervaren presentator van pubquizen door het hele land en Kantlijn-columnist Edgar Veen als co-host en regiokenner. Er zijn vragenronden met gevarieerde onderwerpen, waarvan iedereen wel iets weet.

Dit evenement is bedoeld voor alle lezers en inwoners van bovengenoemde gemeenten. Individueel deelnemen kan ook, dan stellen wij een team voor je samen. Meedoen kan als bedrijf, (sport)vereniging of gewoon als vrienden onder elkaar.

Inschrijven kan via www.dekantlijn.nl/pubquiz.

De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar, het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en is inclusief 1 consumptie. Teams kunnen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De zaal gaat om 19.30 uur open en de quiz start om 20.00 uur.Voor teams met een creatieve teamnaam liggen er al bonuspunten te wachten.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }