Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Deze foto van Janneke Kooiman-Brand uit Alblasserdam is genomineerd in de categorie Bruidskinderen.
• Deze foto van Janneke Kooiman-Brand uit Alblasserdam is genomineerd in de categorie Bruidskinderen. (Foto: Janneke Kooiman)

Regionale nominaties voor Bruidsfoto Award

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM • Zes fotografen uit de regio zijn genomineerd voor een van de Bruidsfoto Awards. De prijs, met verschillende categorieën, is in het leven geroepen door Bruid & Bruidegom Magazine.

Jane Fotografie uit Alblasserdam, Gertenbach Fotografie uit Papendrecht, Tessa Bruggink Fotografie uit Dordrecht, Hezter Fotografie uit Zwijndrecht, Sarina Dekker Photography uit Werkendam en Marilyn Fotografie uit Hardinxveld-Giessendam maken kans op een award. Jane Fotografie uit Alblasserdam en Gertenbach Fotografie uit Papendrecht zijn zelfs twee keer genomineerd. Gertenbach viel tijdens een eerdere editie al in de prijzen met een van zijn foto's.

In totaal zijn er acht categorieën. Via de website voor de Bruidsfoto Awards kunnen mensen hun stem uitbrengen. Stemmen op jouw favoriete foto's kan tot 1 mei. Vervolgens worden op 11 mei de winnaars bekendgemaakt. De prijzen worden voor de zestiende keer uitgereikt. Stemmen kan op www.bruidsfotoaward.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }