Afbeelding

Chillavond voor jonge mantelzorgers in Alblasserdam

Algemeen 83 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op woensdag 22 januari zal in Alblasserdam weer een chillavond voor jonge mantelzorgers worden georganiseerd. Jongeren die de zorg meedragen voor een familielid zijn vanaf 17:30 uur van harte welkom in de huiskamer van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) aan de Cortgene 20.

Een chillavond is een avond waar niks moet en alles mag. Een moment voor ontmoeting, ontspanning en informatie. Een spelletje, kletsen, samen eten, je verhaal kwijt of een belangrijke vraag stellen. Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een hulpbehoevend gezinslid. Dit kan een ouder, broer of zus zijn met bijvoorbeeld een chronische ziekte, lichamelijke of verstandelijke beperking of een psychische aandoening. Jongeren in zo'n situatie worden vaak niet als mantelzorger herkend terwijl ze wel meezorgen, zich zorgen maken of zelf zorg moeten missen. Tijdens de chillavonden kunnen deze jongeren elkaar ontmoeten.

De avond begint om 17:30 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Aanmelden kan via 078-2021220 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden