Foto: Peter Verheijen

Open dag bij ToBe in het Energiehuis

  •   18 keer gelezen

DORDRECHT • Bij het ToBe cultuurcentrum wordt op zondag 19 januari open dag gehouden. Van 11.00 tot 14.00 uur kan iedereen op ontdekkingstocht in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht. In elk lokaal van het Energiehuis is iets bijzonders te zien en te doen. Er zijn gratis workshops, zingen, dansen, acteren, media, muziek maken en kunst & design.

Ontdek tijdens de Open Dag welke cursus je in 2020 wil volgen bij ToBe. In het nieuwe jaar starten alle korte cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer en op jaarcursussen kan nog worden ingestroomd als er plaats is. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Bekijk op www.tobe.nl/agenda het programma.

Open Podium
Naast alle gratis workshops is er ook een Open Podium in de Talent Stage van de Popcentrale. Iedereen vanaf 10 jaar kan hier het podium betreden om iets te laten zien aan het publiek.

Inschrijven
Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen. Inschrijven kan via www.tobe.nl, gebruik de Cursusvinder om te zoeken op discipline, leeftijd, locatie en dag(deel).

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }