Afbeelding
Foto: Landvast

Miljoenste bioscoopbezoeker in Landvast

Algemeen 519 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 11 januari heeft het team van Landvast de miljoenste bioscoop bezoeker mogen verwelkomen. Het was Johan Wittekoek uit Ridderkerk die de eer te beurt viel.

Hij ging samen met zijn vrouw naar de film 1917 die afgelopen donderdag in première ging. Bioscoopmanager Ton Kroeze riep alle bezoekers bij elkaar om de miljoenste bezoeker bekend te maken. Als prijs kreeg meneer een filmvoorstelling naar eigen invulling cadeau. Ook werd er getrakteerd op bubbels en popcorn om er zo een feestelijke tint aan te geven.

In elf jaar tijd één miljoen bezoekers in de bioscoop (twee zalen met bij elkaar 187 stoelen) is best bijzonder te noemen. Hoogtepunten waren de Gooische vrouwen films, maar ook Oorlogswinter en Nova Zembla, de eerste Nederlandse 3D-film.

Ook kaskrakers zoals de films van James Bond en Mission Impossible mochten veel bezoek ontvangen. Mama Mia deed het voortreffelijk en voor de kinderen waren de Minions en Ice Age favoriet. Ook werden er veel 3D-films vertoond. Investeren in de juiste techniek heeft zeker meegeholpen om zoveel bezoekers te trekken. Al met al is het Landvastteam trots op het bereikte resultaat.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden