• Zangeres Andrea Keller.
• Zangeres Andrea Keller. Foto: Peter Boermans

Live Music Café Landvast start op zondag 12 januari

Algemeen 332 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Alweer voor het 21e jaar start zondag 12 januari Multi-Music het Live Music Café van dit winterseizoen van 2020 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De Alblasserdamse band Multi-Music is weer de muzikale motor, maar natuurlijk doen er ook dit seizoen weer diverse gastmuzikanten mee om steeds een afwisselend programma te kunnen brengen.  

De vaste muzikanten van Multi-Music zijn er dit seizoen gelukkig ook weer bij. De zang is, zoals al vele jaren, in goede handen van Iris Boermans maar dit winterseizoen zal ook de Dordtse zangeres Andrea Keller van Don't Explain bij alle optredens van de partij zijn met jazzy nummers, maar ook Nederlandstalig en zelfs Frans. De vaste begeleidingsgroep bestaat dit seizoen uit muzikaal leider Martin Boskamp op toetsen, Simon Dekker op gitaar, Henk Kok op basgitaar, Jack Weijts en Peter Boermans op drums en Sandro Estourgie op vibrafoon.

Voor het nieuwe jaar is de planning: zondagmiddag 12 januari, 9 februari en 8 maart. De planning van gastoptredens van violist Nathan Hol, klarinettist Peter Habraken en vele anderen zijn nog niet helemaal rond, maar komen er zeker nog.

Regionale muzikanten, die het leuk vinden om een gastoptreden te verzorgen, kunnen contact opnemen met Peter Boermans, liefst per email naar p.boermans@gmail.com.

De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur en het  muzikaal programma loopt van 15.00 uur tot 18.00 uur. De toegang is altijd gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden