• Les Chantres met Pearl Joan
• Les Chantres met Pearl Joan Archieffoto: Chris Wijmans

Open repetitie bij Les Chantres

Algemeen 697 keer gelezen

PAPENDRECHT • Interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht houdt op woensdagavond 15 januari vanaf 20.00 uur een open repetitie. Iedereen is welkom om te komen meezingen, kijken en luisteren en te ontdekken hoe gezellig en waardevol een koor kan zijn.

Les Chantres is al dertig jaar een begrip in Papendrecht. Het gemengde koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen en repeteert iedere woensdagavond in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat. Het repertoire bestaat uit gospelnummer, maar is wel zeer divers. Van rustige, klassieke gospels tot hedendaagse up-tempo nummers. Geen repetitie is hetzelfde en elk optreden is weer een verrassing.

Het koor treedt regelmatig op tijdens diverse kerkdiensten en geeft eens per twee jaar een groot optreden met een bekende artiest, zoals Sharon Kips en Pearl Joan. Ook de kleinere concerten die om het jaar gegeven worden, waarbij eigen solisten naar voren treden, zijn iedere keer weer een groot succes.

"Zingen bij Les Chantres betekent veel meer dan alleen wat liedjes leren", meldt het koor in een persbericht. "Het is gezellig samen zijn, deel uitmaken van een groter geheel. Door de tips en aanwijzingen van de dirigent, leer je iedere repetitie weer een beetje beter zingen en werk je er samen naar toe om bij een uitvoering de prachtige teksten, over liefde, genade en hoop, zo goed mogelijk over te brengen."

De open repetitie wordt gehouden in de Bethlehemkerk, Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Vooral mannenstemmen zijn erg welkom. De repetitie duurt tot 22.00 uur met halverwege een pauze. Vragen kunnen gemaild worden naar bestuur@leschantres.com. Voor meer informatie, zie ook: www.leschantres.com.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Lange rij geparkeerde auto's langs de Anthony Fokkerweg in Papendrecht.
Nog geen plannen voor extra maatregelen rondom Fokker in Papendrecht: 'Veel zieken gehad' Nieuws 3 uur geleden
• Het grasveld tussen de Jacob Catslaan en de Douwes Dekkerlaan, met rechts het pand dat nu aangekocht wordt.
Nieuwe woonwijk langs Douwes Dekkerlaan in Papendrecht weer een stap dichterbij Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Papendrechtse N3-brug over Merwede gaat dicht van woensdag- op donderdagnacht Nieuws 4 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden