Afbeelding
Foto: Janet de Graas

Lego Bricks challenge in de bibliotheek

Algemeen 211 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op vrijdag 3 januari kunnen kinderen van zes tot en met elf jaar meedoen aan de Lego Bricks challenge in Bibliotheek Papendrecht. Na een korte uitleg over het technische ontwerp gaan ze zelf aan de slag in de vestiging aan de Veerweg met het bouwen van een gemotoriseerd Lego-model.

Als het goed is, wordt dit een echte werkende machine. Meedoen kost 15 euro. Dit is inclusief alle materialen. Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Young Engineers
De Lego Bricks challenge wordt georganiseerd in samenwerking met de Young Engineers. Vanaf januari kun je hen twaalf weken lang vinden in Bibliotheek Papendrecht. Naast de Lego bricks challenge op 3 januari start op 13 januari ook de Bricks Challenge club.

Over het Bieblab
In de Bieblabs in de bibliotheek kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar zich uitleven in de wereld van wetenschap en techniek. In verschillende vestigingen organiseert de bibliotheek toffe workshops: bouwen, stop motion, green screen, 3D-printen, Lego en nog veel meer komt voorbij.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden