Afbeelding

Badmintonclub Phoenix'17 begint Opstart groep

Sportt 162 keer gelezen

PAPENDRECHT •Na een succesvolle eerste introductieronde in het voorjaar van 2019 start Badmintonclub Phoenix'17 wederom een nieuwe beginnersgroep om het badmintonnen alsook het algemeen sporten, fitheid en gezelligheid te introduceren.

Vanaf vrijdag 17 januari 20:00 uur gaan we van start voor jong (vanaf 12 jaar) en oud: De Phoenix StartUp 2020. De trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Onder begeleiding van een ervaren trainer leren deelnemers in 10 lessen hun conditie en techniek te verbeteren en wordt de algehele gezondheid bevorderd. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties maar om kennismaking met de badmintonsport, algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid.

Niveau
Een bepaald niveau is voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat men mee moet nemen zijn stevig zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht. De investering in fitheid zal 50 euro zijn voor 10 avonden. In deze prijs zit tevens de aanschaf van een racket dat na afronding uw eigendom wordt.

De lessen zijn voor jong en oud en duren 1 uur en 15 minuten, waarna de ervaring en het geleerde geëvalueerd zal worden in een ontspannen setting.

Info avond
Voorafgaande aan de eerste trainingsavond is er een mogelijkheid om op vrijdag 10 januari de infoavond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 19:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De datums en opbouw van de trainingen, de intensiteit en op welke wijze er aan de conditie wordt gewerkt passeert dan de revue.

Voor meer informatie: info@phoenix17.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden