Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Vriendenteam 238 RTZN Alblasserdam.
• Vriendenteam 238 RTZN Alblasserdam.

Vriendenteam uit Alblasserdam doet weer mee aan Roparun

  •   90 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het vriendenteam 238 RTZN Alblasserdam neemt ook in 2020 deel aan de Roparun.

Van 30 mei tot en met 1 juni lopen wij de route van Bremen naar Rotterdam via Alblasserdam. "Met elkaar dit prachtige evenement meemaken, voor sommige teamleden al voor de twaalfde keer", meldt het team.

Roparun is een goed doel gericht op de zorg voor mensen met kanker. "Naast de lichamelijke inspanning, verzamelen wij als team zoveel mogelijk geld in om kwaliteit van leven toe te voegen aan mensen met kanker die geen dagen meer toe kunnen voegen aan hun leven."

Team Alblasserdam wil graag optrekken met de inwoners, gemeente en het bedrijfsleven van Alblasserdam om met elkaar de run en de opbrengst tot een succes te maken. "Heel blij zijn wij met de spontane reacties en sponsoring die wij al in een korte tijd hebben ontvangen."

Sponsoren kan op verschillende manieren. Voor minimaal 250 euro wordt een bedrijfslogo gedrukt op de Roparun outfit. Voor minimaal 1000 euro wordt het bedrijfslogo gedrukt op de Roparun outfit en wordt de bedrijfsnaam op de bussen geplaatst. Bedrijven die hulp aanbieden om de run tot een succes te maken, krijgen in ruil daarvoor hun logo op de Roparun outfit en bussen.

Een eigen gekozen geldbijdrage kan gedaan worden via de link: www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/238.

Inzamelingsacties
Inmiddels is er al een succesvolle stroopwafelactie geweest. De activiteiten die binnenkort op het programma staan, zijn een oliebollenactie op 30 december, verkoop van loten, statiegeldactie bij supermarkt Plus vanaf februari, collecteweek en een feestelijk diner in Hotel Restaurant Van Krimpen op 28 maart 2020.

Oliebollen bestellen of kaarten reserveren voor het diner kan gedaan worden door een mail te sturen naar teamalblasserdam@yahoo.com.

Er liggen nog ideeën op stapel, zoals een carwash actie en een Koningsrun. De groep is nog op zoek naar een waslocatie of wasstraat die een dag geleend kan worden. Ook is er nog een negen persoons bus nodig voor de periode van 29 mei tot en met 1 juni. Daarnaast is men nog op zoek naar een drukkerij voor de bedrukking van kleding, stickers, kaarten en een banner. Aanmelden kan via het bovenstaande mailadres.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }