Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: nl.123rf.com

Gratis diner op kerstavond voor wie opsteker nodig heeft

  •   87 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Jozuagemeente in Alblasserdam organiseert op dinsdag 24 december om 17:30 een gratis diner op kerstavond voor iedereen die in deze dagen een bemoediging kan gebruiken.

De gemeente Jozua Alblasserwaard wil juist mensen uitnodigen die wel een opsteker kunnen gebruiken. Jozua vraagt iedereen om uit te kijken naar mensen in de omgeving die je dit gewoon gunt. "God vraagt ons om naar elkaar om te zien. Soms hebben mensen een zetje nodig dus neem ze dan ook mee naar Jozua en eet met hen mee", aldus de organisatoren. "Of misschien werk je wel met een bepaalde doelgroep. Nodig hen gerust uit en kom dan zelf ook mee, al is het maar om het vertrouwde gezicht te zijn voor hen." Aansluitend is er vanaf 19:30 uur een muzikaal programma o.l.v. Marloes Hoogkamer, waarin Mark Waardenburg spreekt. Er wordt afgesloten zoals het hoort met warme drankjes en wat lekkers.

Er is tijdens deze avond plek voor tenminste 350 mensen. Jozua wil dan ook heel graag dat iedereen zich welkom en thuis voelt op deze avond. Lekker eten met elkaar en gezellig samenzijn. Als het nodig is kan er ook voor vervoer gezorgd worden in dit geval is er een speciaal mail adres geopend: kerstonderdesterren@gmail.com of men kan bellen of appen naar 06-44457150.

Het muzikale programma dat om 19:30 uur start is voor iedereen. Elk jaar heeft de gemeente Jozua de gewoonte om een muzikaal programma te organiseren en die traditie houdt men dan ook graag in ere. Wie alleen voor het muzikale programma komt: de deur gaat om 19:00 uur open. De haal- en brengservice is overigens voor de mensen die willen komen eten.

Jozua is gevestigd aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }