Logo hetkontakt.nl/klaroen
ingezonden mededeling

Quo Vadis Personeelsdiensten zoekt administratief medewerker (m/v) verloning en facturatie

  •   52 keer gelezen

SLIEDRECHT • Heb je binding met de binnenvaart, ben je een secuur en zelfstandig werker én heb je kennis van de juridische kant van Cao's en contracten, dan heet Quo Vadis Personeelsdiensten je van harte welkom. Het Sliedrechtse bedrijf, dat zich richt op het detacheren van medewerkers in de binnenvaart, zoekt versterking in de persoon van een administratief medewerker voor verloning en facturatie.

Relatiebeheerder Geerten Krijgsman geeft het meteen toe: deze baan is niet zomaar een administratieve functie. Kennis van hoe salarissen juridisch en in de Cao's geregeld zijn, is zeker geen overbodige luxe. "Daarnaast zijn er allerlei ontwikkelingen, zoals de nieuwe 'Wet Arbeidsmarkt in Balans'. Bij het uitbetalen van de salarissen dien je hiervan op de hoogte te zijn, zodat alles voor honderd procent in orde is." En met een lach: "Ja, we vragen wel wat. Maar er is bij ons voor een gemotiveerde nieuwe medewerker alle ruimte om te groeien en te leren. Interesse, enthousiasme en doorzettingsvermogen, daar kijken we ook zeker naar."

Digitaal
Centraal in de functie staat het verwerken van de gewerkte uren die via de medewerkers van Quo Vadis binnenkomen. "Dat gaat voor een groot deel digitaal, al zijn er nog klanten die de voorkeur geven aan het werken met papier. Daarnaast is een onderdeel van het werk het opstellen van arbeidsovereenkomsten en contracten."

Vrijheid
De nieuwe medewerker komt terecht in een relatief jong bedrijf met een informele werksfeer en een jong team, waarin iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid heeft. Directeur Taeke Veenstra: "Wij geven iedere medewerker veel vrijheid en de ruimte om met eigen ideeën te komen. Dat moedigen we aan. Zo werkt Quo Vadis: proactief zoeken naar kansen en nieuwe ontwikkelingen in de markt." Geerten vult hem aan: "Het zelfstandig werken gaat ook zeker op voor de nieuwe administratief medewerker verloning en facturatie. Heel belangrijk is de precisie. Het lijken werkzaamheden die repeterend zijn, maar het moet altijd honderd procent in orde zijn. Bij salarissen luistert dat heel nauw."

Vertrouwde naam
Taeke Veenstra begon samen met zijn vrouw in 2008 Quo Vadis Personeelsdiensten. Het voor de langere termijn plaatsen van personeelsleden in de binnenvaart begon kleinschalig, maar inmiddels is de Sliedrechtse onderneming een vaste en vertrouwde naam in deze sector. Quo Vadis beschikt over een vaste pool van medewerkers die op steeds wisselende werkplekken in de binnenvaart aan de slag gaan.

Voor meer informatie:

Quo Vadis Personeelsdiensten B.V.
Rietlanden 2B 3361 AN Sliedrecht

T: 085-489 0281
E: taeke@quovadispersoneel.nl
I: quovadispersoneel.nl

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }