• De Smarties in 2017.
• De Smarties in 2017.

Volkskerstzang met De Smarties en Les Chantres

Algemeen 672 keer gelezen

PAPENDRECHT • Wie swingend het kerstweekend in wil gaan, moet vrijdagavond 20 december zeker naar de Volkskerstzang in de Bethlehemkerk in Papendrecht komen. Met een verrassende samenwerking van gezelligheidskoor De Smarties en gospelkoor Les Chantres belooft het een sfeervolle, muzikale avond te worden.

De koren zingen hun eigen kerstrepertoire, bundelen hun krachten bij diverse bekende kerstliederen en vragen de aanwezigen af en toe gezellig met hen mee te zingen. Een leuke avond voor jong en oud! De kerstzang begint om 20.00 uur en de deuren zijn om 19.15 uur open. Toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden.

De Smarties
De Smarties is een alom geprezen gezelligheidskoor uit Papendrecht. Het koor is opgericht in 1997 en bestaat uit 110 zangers, mannen en vrouwen. Het koor staat onder leiding van dirigente Jolanda den Houter en wordt begeleid door accordeonisten, drummer en gitarist.

Les Chantres
Les Chantres is een interkerkelijk gospelkoor uit Papendrecht dat in 1989 is opgericht. Het gemengde koor bestaat uit ruim 80 leden en staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Het wordt begeleid door haar eigen muziekcombo.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden