Logo hetkontakt.nl/klaroen

Verkiezing CJBD-er van het Jaar 2019/2020 op maandag 9 december

  •   25 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden staat voor de laatste stap van de verkiezing CJBD-er van het Jaar 2019/2020. Maandag 9 december geven de drie genomineerden elk hun presentatie en daarna stemmen zowel leden als oud-winnaars wie de titel dit jaar krijgt.

De genomineerden zijn (alfabetisch): Nico Bouwman van 1-2-Appletree, Hans de Jonge van ALLinLED en Wulfert Nannings van Nannings Catering. De winnaar van vorig jaar, Johan Borsje van JB Business Wear, heeft de eer de wisselbeker te overhandigen.

Drie sterke kandidaten
"Elk jaar is het een verrassing te zien welke ondernemers onze leden hebben genomineerd voor de titel CJBD-er van het Jaar", zegt Harry Eskes, voorzitter van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD).

"In tegenstelling tot andere jaren is er maandagavond 9 december voor de leden in de zaal evenals de titelwinnaars van voorgaande jaren een actieve rol weggelegd. Nadat de genomineerden hun presentatie hebben gegeven, brengen zowel de aanwezige leden als de oud-winnaars hun stem uit."

"Na telling wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Dat wordt dus nog een spannend avondje voor de genomineerden! Het is voor het eerst dat wij de oud-winnaars vragen een stevige rol in de stemming te spelen. Zij weten als geen ander wat de titel betekent."

Feestelijke avond
De slotverkiezing van de CJBD-er van het Jaar 2019/2020 wordt gehouden bij Kinepolis Dordrecht en wordt voorafgegaan door een gezellige Winter BBQ. Dan is de verkiezing en afsluitend wordt er, dankzij Kinepolis, een echte ondernemersfilm gedraaid: The Chef. De avond begint om 18.00 uur en Kinepolis houdt de deuren tot 23.00 uur open. Aanmelden voor leden en niet-leden (vereist!) kan via www.cjbd.nl/agenda.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }