Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Roos Paauwe

DoorBrekers delen gratis kerstpakketten uit

  •   137 keer gelezen

 ALBLASSERDAM • Na succesvolle acties in de afgelopen jaren delen de DoorBrekers uit onder meer Alblasserdam dit jaar opnieuw gratis kerstpakketten uit.

Via een online campagne kan iedereen iemand uit de eigen omgeving nomineren voor een gratis kerstpakket om hem/haar daarmee een hart onder de riem te steken of te bedanken. "Ons doel is om er te zijn voor mensen om ons heen, heel praktisch en persoonlijk. Om mensen te laten ervaren dat ze gezien worden en dat ze belangrijk zijn", aldus Jordy Kroon, verantwoordelijk voor de kerstpakkettenactie. Wie iemand wil nomineren voor een gratis kerstpakket, kan gaan naar www.DoorBrekers.nl/kerstpakket.

Naast de online campagne deelt DoorBrekers honderden kerstpakketten uit via lokale mantelzorgorganisaties en teams en 'connects' van DoorBrekers. Ook organiseert DoorBrekers diverse kerst-events op zes locaties in Nederland, waaronder Family Christmas op zondag 22 december en Kerstnachtdiensten op zondag 22 en dinsdag 24 december. Iedereen is welkom. Meer info en gratis tickets zijn verkrijgbaar via www.DoorBrekers.nl/Kerst.

DoorBrekers is een moderne kerk met diensten op zondag om 10:30 uur in Alblasserdam (Landvast), Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Goes en Zwolle. De diensten zijn ook live te volgen via YouTube, Facebook Live en DoorBrekers.tv. Voor meer informatie: www.DoorBrekers.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }