Logo hetkontakt.nl/klaroen
• : Jacqueline van den Bergen overhandigt de cheque aan Piet Bezemer in bijzijn van betrokkenen van Odensehuis en Rotary.
• : Jacqueline van den Bergen overhandigt de cheque aan Piet Bezemer in bijzijn van betrokkenen van Odensehuis en Rotary.

Mooie cheque voor Odensehuis Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Dankzij de Fietsmolentocht kan het Odensehuis Papendrecht 13.500 euro bijschrijven op haar rekening. Het geld gaat waarschijnlijk besteed aan een Tovertafel.

Namens de Rotaryclubs Alblasserwaard en Kinderdijk overhandigde Jacqueline van den Bergen, als voorzitter van de Fietsmolentocht 2019, de cheque aan Piet Bezemer, bestuursvoorzitter van Odensehuis Papendrecht. Dit vond plaats in het Wapen van Alblasserdam.

Op het verlanglijstje van Odensehuis Papendrecht, voor mensen met beginnende dementie die behoefte hebben aan ontmoeting, advies en voorlichting, staat onder andere een Tovertafel. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste aanschaf van het bedrag dat 300 fietsers en vele gulle sponsors bij elkaar brachten.

Rotary Alblasserwaard en Kinderdijk zijn clubs waarvan de leden met elkaar onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk van mensen die graag iets terug willen doen voor de samenleving vanuit hun professie, kennis, ervaring of betrokkenheid bij die samenleving. De Fietsmolentocht is één van de activiteiten.

Fotobijschrift: Jacqueline van den Bergen overhandigt de cheque aan Piet Bezemer in bijzijn van betrokkenen van Odensehuis en Rotary.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }