Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Rijkswaterstaat

A15: komend weekend nachtafsluiting Noordtunnel

  •   73 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Rijkswaterstaat voert in de nacht van zaterdag 30 november in zondag 1 december onderhoudswerkzaamheden uit nabij de Noordtunnel in de A15 tussen Ridderkerk en Alblasserdam.

Van zaterdag 30 november 21.00 uur tot zondag 1 december 10.00 uur vinden werkzaamheden plaats nabij de Noordtunnel op de A15 ter hoogte van Alblasserdam. De tunnel is in de richting van Gorinchem afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de Rotterdamseweg (N915) en de Brug over de Noord.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten. Tijdens de werkzaamheden geldt de volgende omleidingsroute: Verkeer in oostelijke richting, komende vanaf Rotterdam, richting Gorinchem/Nijmegen, volgt de N915 (Rotterdamseweg) door afslag 21 richting Hendrik Ido Ambacht te nemen, over de Brug over de Noord te rijden en in Alblasserdam de A15 richting Gorinchem/Nijmegen op te rijden. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan het gladheidsmeldsysteem en de openbare verlichting. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het verkeer in Zuid-Holland vlot en veilig kan blijven rijden.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op: www.werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }