• De Zinge-MiniKids.
• De Zinge-MiniKids.

Zinge!-MiniKids vinden kledingsponsor in Lotjes Lokjes

Algemeen 95 keer gelezen

REGIO • Ook de Zinge!-MiniKids hebben een nieuwe kledingsponsor gevonden. Lotjes Lokjes zal in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de jongste zanggroep van Zinge!, de Zinge!-MiniKids, te zien zijn. Lotjes Lokjes is daarmee de vijfde kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht, waar ook kinderen uit onder meer Papendrecht en Alblasserdam op zitten.

In Lotjes Lokjes hebben de Zinge!-MiniKids een perfect aansluitende sponsor gevonden. De online winkel levert de allerleukste haaraccessoires en kindersieraden voor kleine en grote meisjes. Bovendien is Lotte, de dochter van eigenaresse Marieke, één van de zangeressen van de zanggroep voor 4- tot 8-jarigen. Met deze nieuwe samenwerking tussen Lotjes Lokjes en Zinge! is de doelstelling om binnen korte tijd alle groepen te voorzien van mooie reiskleding bijna bereikt. Binnen afzienbare tijd verwachten we dat alle groepen voorzien zijn van een eigen kledingsponsor.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om er niet alleen tijdens de optredens goed uit te zien, is nu ook begonnen met de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.

Deze samenwerking is dan ook de vijfde van een zevental samenwerkingen, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle zes de groepen én de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden