Logo hetkontakt.nl/klaroen

Groep 8a Nokkenwiel overhandigt taarten aan De Alblashof

  •   48 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De kinderen van groep 8a van IKC 't Nokkenwiel uit Alblasserdam heeft op woensdag 20 november zelfgemaakte kwarktaarten overhandigd aan de bewoners van de Alblashof.

De actie van de kinderen kwam voort uit de eerdere onderwijsstaking op woensdag 6 november. Toen hebben de leerkrachten van 't Nokkenwiel de handen uit de mouwen gestoken en geholpen op de Alblashof, omdat de werkdruk in de zorg ook heel hoog is.

"Hier werden wij heel gastvrij ontvangen. Daarom vonden wij het fijn om ook op deze dag voor de zorg stil te staan bij de Alblashof", vertelt adjunct-directeur Lonneke van den Anker van IKC 't Nokkenwiel.

Groep 8A van IKC 't Nokkenwiel heeft daarom kwarktaarten gemaakt voor de medewerkers van de Alblashof. Uiteraard werden ook de bewoners hierbij niet vergeten. Na hard werken 's morgens aan de taarten was het 's middags tijd om de taarten af te geven.

Na een praatje met Henny Tukker, de activiteitenbegeleidster van de Alblashof, over hoe er gewerkt wordt konden de taarten worden overhandigd. Dit werd zeer op prijs gesteld!

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }