Afbeelding

Gratis clinics ijssport in Dordrecht

Sport 942 keer gelezen

DORDRECHT • Op de Optisport Sportboulevard Dordrecht kan er tijdens de openingsuren voor recreatief schaatsen de hele week worden geschaatst.

Op deze ijsbaan bieden de ijssportverenigingen wekelijks lessen aan tijdens hun verenigingsuren.

Graag willen Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD), IJssportvereniging Alblasserwaard (IJA) en de IJshockeyschool van ProClass Lions kinderen kennis laten maken met de verschillende ijssporten. De trainers van de verenigingen zijn aanwezig voor de clinics.

Zij nodigen kinderen tussen de 4 en 10 jaar uit om kennis te komen maken met de ijssporten en deel te nemen aan gratis clinics. Op elke derde zondag in de maand worden de gratis clinics aangeboden vanaf 09.30 uur. Op zondag 17 november wordt er gestart .

Je betaalt de entreeprijs, huurt eventueel schaatsen en dan kan je meedoen. Bij aanmelding vooraf via de website van Dordt Sport ontvang je een leuke korting van 3 euro op de entreeprijs. De clinics zijn op 17 november, 15 december 2019 en 19 januari 2020. Locatie: Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht. Aanmelden voor de clinics kan op www.dordtsport.nl/sportagenda/gratis-jeugdclinics-ijssport-in-dordt-nov.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden