Logo hetkontakt.nl/klaroen

Jubileumborrel Lief & Leedstraten in Alblasserdam

  •   56 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Donderdagavond 21 november organiseert Stichting welzijn Alblasserdam (SWA) een jubileumborrel voor deelnemers aan de Lief & Leedstraten in Alblasserdam.

Eind vorig jaar ging de pilot Lief & Leedstraten in Alblasserdam van start. In een Lief & Leedstraat zorgen bewoners voor burenhulp, houden ze een oogje in het zeil op bijvoorbeeld ouderen of mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken omdat zij net uit het ziekenhuis komen of vaak alleen zijn. Maar ook om buren te feliciteren met de komst van hun baby of een welkom te geven als ze in de straat komen wonen. In elke straat doen bewoners dat op hun eigen manier. De SWA ondersteunt deze straten met budget, het organiseren van bijeenkomsten, interessante aanbiedingen en informatie.

Er zijn inmiddels zeven straten actief in Alblasserdam. Onder het genot van een hapje en drankje wil de SWA samen met de huidige deelnemers terugblikken op het afgelopen jaar en ervaringen delen. Ook mensen die belangstelling hebben om een Lief & Leed straat op te starten zijn van harte welkom. De borrel vangt aan om 19:30 uur en zal plaatsvinden in de Portiersloge aan de Zuiderstek 1 in Alblasserdam. Meer informatie en aanmelden kan via 078-2021220 of per mail via  info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten