• De dames van Ladies’ Circle Alblasserwaard.
• De dames van Ladies’ Circle Alblasserwaard.

Verkoopactie wijn en chocola voor het goede doel

Algemeen 323 keer gelezen

REGIO • Ladies' Circle Alblasserwaard verkoopt dit jaar weer mooie kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. De opbrengsten gaan naar Stichting Neurofibromatose. Dit jaar werken de ladies samen met Wijnhuis De Paap (Papendrecht) en 't Kaasmes (Alblasserdam).

In samenwerking met Wijnhuis De Paap verkoopt Ladies' Circle Alblasserwaard verschillende soorten wijnpakketten die erg geschikt zijn om te geven (of te krijgen) in de feestmaand december. Zo is er een wijnpakket te koop met worst en een Graafstroom kaas uit eigen regio. Sjaak Wols ('t Kaasmes Alblasserdam) levert prachtige chocoladeletters van het merk Tosca. De letter is te bestellen in de smaken: melk, wit of puur.

De opbrengst van deze verkoopactie gaat naar Stichting Neurofibromatose. In Nederland zijn er zo'n 5000 mensen met deze huid- en zenuwziekte waar nu nog geen genezing voor bestaat. De Stichting NF zet zich in voor onderzoek naar de ziekte.

Eveline Stam-Snaathorst (bestuurslid LC35): "Vorig jaar hield LC35 een soortgelijke verkoopactie en mochten we een opbrengst van 2200 euro noteren voor Stichting NF. Dat bedrag hopen we dit jaar te kunnen overtreffen."

Webwinkel
Bestellingen kunnen eenvoudig via de webwinkel van Ladies' Circle Alblasserwaard worden geplaatst (https://lc35.ladiescircle.nl/actie/).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden